Copyright 2008 © Ducati Racing Team GoStuart

gostuart! feestavond; gezellig begin van seizoen 2008

10 feb 2008 door Mark

Foto's zijn hier te zien

Met een ruime opkomst, veel gezelligheid en een zonnig vooruitzicht is het Ducati Racing Team GoStuart! begonnen aan het nieuwe motorseizoen.
Onder de genodigden waren naast vrienden en kennisen ook de sponsors en leden van de Club van 50 aanwezig.
Waar we vorig jaar nog kozen voor een formele presentatie in hotel Carlton te Naaldwijk is er voor 2008 gekozen om vooral in informele sfeer de plannen van dit seizoen te onthullen. Stuart kwam dan ook de zaal binnenrijden met de bekende rood/wit/zwarte Ducati 1098S, die we ook in 2008 gaan inzetten. Er zal echter een groot aantal modificaties plaatsvinden om de concurrentie het hoofd te bieden.
Vooral op het gebied van de electronica is er nog veel winst te behalen. Nog voor de eerste paaswedstrijd zal Stuart uitvoerig met verschillende banden gaan testen in Spanje en Frankrijk. We kunnen beschikken over een ervaren race-engineer (waarover later meer) en rijden onze wedstrijden in het Nederlands en Duits kampioenschap.

De teambezetting is verder ongewijzigd, en ook onze hofleverancier en huistuner
Ducati Zaltbommel heeft zijn medewerking voor 2008 toegezegd. Alle gasten kregen bij binnenkomst een lootje en hiermee hadden de gasten kans op mooie prijzen. Zoals een helm, beschikbaar gesteld door DC-import uit Wateringen, een Ducati-goody bag van Ducati Zaltbommel en 2 VIP tickets voor de komende Superbike wedstrijd op Assen.

Gezien de grote opkomst is het racen van Stuart op een Ducati nog steeds heel populair in Naaldwijk en omstreken. Het bier vloeide rijkelijk deze avond en de sfeer was opperbest. De fans en sponsors van het team wensen Stuart dan ook weer veel succes in de zware hoofdklasse van de Nederlandse wegrace, de Ductch Superbikes.

Het team wil hierbij de firma P van der Hoeven Elektro uit Naaldwijk enorm bedanken voor de gastvrijheid!

p.s. club van 50 nieuws; Linda van Uffelen heeft het stokje overgedragen aan Geerte en Stephanie, de dames achter gostuart.hyves.nl. Zij zullen de Club van 50 gaan runnen en dat de dames goed veldwerk verricht hebben deze avond bleek wel uit de zes nieuwe leden die we mogen verwelkomen! Linda, enorm bedankt voor jouw inzet en Geerte en Stephanie, ga zo door!
 

foto's van de avond zijn hier te zien


-back-